ISIS spiritueel

Nieuws

Werktijden

Vanaf heden geef ik op dinsdagavond in de even weken tarotcursus. Hierdoor werk ik nog maar een keer in de twee weken op woensdagavond. Mocht je graag op een woensdagavond een afspraak willen maken kan het zijn dat het daardoor iets langer duurt voor dat ik tijd heb.


Energetisch Brugge

3 en 4 maart 2018 organiseert Natascha Rens een energetisch weekend in Brugge. Om de stad en haar omgeving op een bijzondere manier te ontdekken, te beleven en te ervaren. Kom -weer of meer- in contact met de natuur, de stad en ... jezelf. Kijk voor meer informatie op www.centrum-amare.com

Boek: Mama, hoor je mij?

Tijdens en zelfs nog voor mijn zwangerschap heb ik contact gehad met mijn dochter. Dit contact heb ik vastgelegd in mijn boek: Mama, hoor je mij?
Mijn dochter volgt nauwlettend de gebeurtenissen van mij en mijn man en probeert te helpen in de keuzes die wij moeten maken. Ze is zich heel bewust van wat wij meemaken en heeft daar een duidelijke mening over die ze ook helder verwoord. Daarbij helpt ze vooral mij in mijn spirituele proces, maar bovenal in het krijgen van vertrouwen in mijzelf. Tevens hebben we regelmatig contact over 'de bovenwereld' en van allerlei vragen over leven en dood worden beantwoord.
Mocht je interesse hebben om dit boek te lezen kun je dit via mij bestellen voor 15 euro.

Email: isis.spiritueel@gmail.com