ISIS spiritueel

Kids en ouders

Tegenwoordig wordt veel gesproken over hoog sensitieve kinderen ook wel nieuwetijdskinderen genoemd. Ik kan deze kinderen helpen om met hun talent om te gaan. Gelukkig wordt het steeds normaler om over de spirituele talenten van kinderen te praten. Toch is het voor kinderen fijn als ze iemand in hun omgeving hebben die hen begrijpt en die hen kan helpen om het talent een plaatsje in hun leven te geven. Hierdoor kunnen ze zelf kiezen wanneer het er wel mag zijn en wanneer ze zich er voor willen afsluiten omdat het teveel energie van hen kost. Kinderen met dit talent zijn vaak erg gevoelig. Ze krijgen vaak onbewust energieën/gevoelens van anderen binnen. Zeker in grotere groepen hebben ze daar vaak last van, om zich af te sluiten. Hierdoor kunnen lichamelijk klachten ontstaan of gaan ze soms gedrag vertonen wat eigenlijk niet helemaal bij hen past. Kinderen begrijpen zichzelf vaak dan niet, omdat ze zich niet bewust zijn dat dit gebeurt.
Ik kan kinderen met leuke, kleine en doeltreffende oefeningen zich beter leren afsluiten zodat ze minder snel moe zijn of gevoelens van anderen oppakken.
 
Ouders wil ik graag helpen om leren om te gaan met de talenten van hun kind, zodat zij kunnen ondersteunen waar nodig. Om ouders te helpen bij de vragen over hun kind of zaken waar ze tegen aanlopen m.b.t. het talent van hun kind. Ik kan hier persoonlijk advies over geven door contact te maken met de foto van jullie kind. Hierbij kan ik een omschrijving maken van het karakter en daarbij tips geven die jullie en je kind kunnen helpen.