ISIS spiritueel

Tarot

Ik kan je een persoonlijke tarotlegging geven. Aan de hand van je vraag kies ik in overleg met je welke legging het beste past zodat u een zo duidelijk mogelijk antwoord krijgt op je vraag. Een kaartlegging is geen uitspraak van het noodlot maar geeft inzichten in je relatie, je werk, je levenspad zoals het op dat moment is. Door je anders op te stellen kun je wellicht de loop der dingen beïnvloeden of veranderen doordat je bewuster keuzes gaat maken en je eigen ontwikkeling hier in kan gaan zien. Door gebruik te maken van de tarot stel je jezelf open voor innerlijke wijsheid en kun je leren daarop te durven vertrouwen.

Een kaartlegging duurt ongeveer 45 minuten en kost 30 euro.


Tarotcursus

In een klein groepje (max. 4 personen) leg ik de kaarten van de tarot uit. Daarnaast leer ik hoe en welke leggingen je kan gebruiken. We gaan met elkaar de leggingen uitleggen zodat je de kaarten leert begrijpen maar ook intuïtief durft te gaan voelen wat de kaarten voor betekenis hebben in een legging. Ik geef de cursus één keer in de twee weken op dinsdagavond van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Kosten zijn 15 euro per cursusavond.


Tarotworkshop

Kaarten kunnen je vele inzichten geven en als steuntje in de rug zijn bij beslissingen in je leven of in je groei als spiritueel mens. Dit is een korte kennismaking met de tarot van 2,5 uur/ 3 uur. De workshop kost 20 euro per persoon.

Tijdens de workshop leg ik de opbouw van de tarotkaarten uit, geef ik korte uitleg over de kaarten, berekenen we je zielenkaart en geef ik daar uitleg over en leer ik je het Keltisch Kruis te leggen. Besef dat de kaarten vele verschillende betekenissen hebben en het belangrijk is om ook te gaan voelen wat de kaarten  in een legging betekenen.

Ik geef een workshop aan kleine groepjes van max. 4 personen zodat er voldoende tijd en aandacht is om jullie kennis te laten maken met de tarot en met elkaar de kaarten te leggen. Je kan  er ook voor kiezen om bijv. samen met vriendinnen deze workshop te volgen.

Mocht je deel willen nemen of interesse hebben in de tarotcursus of tarotworkshop neem dan contact met mij op!