ISIS spiritueel

Werkwijze

Contact met overleden dierbaren of engelen
Wil je graag contact met een overledene is het verstandig om een foto van die persoon mee te nemen zodat ik me direct kan concentreren op haar/zijn energie. Als je vooral levensvragen hebt is het verstandig om een sieraad/voorwerp van jezelf mee te nemen. Doordat ik dit vast mag houden kan ik me verbinden met uw energie waardoor ik  informatie doorkrijg over jou, zowel over je karakter als over zaken die in het huidige moment spelen. Hierbij zijn de engelen vaak erg behulpzaam om je te willen helpen in de keuzes die je mag maken. Uiteraard kunnen overledende hierbij ook helpen maar door de rol die zij in het leven hadden kan het advies wel wat gekleurd zijn. 

Je kunt van tevoren bedenken wat je graag zou willen weten, je kunt eventueel ook vragen op papier zetten zodat je deze niet kan vergeten tijdens het consult. Ik durf niet te zeggen of je op al uw vragen antwoord krijgt, op sommige vragen mag je nog geen antwoord krijgen, maar over het algemeen zijn ze zeer bereid om veel met je te delen omdat ze je na staan en het fijn vinden om met je te kunnen communiceren. 
Ik heb altijd papier klaar liggen zodat je de antwoorden op kunt schrijven en naderhand nog eens na kan lezen. Uiteraard mag je ook een voice recorder mee nemen om het consult op te nemen zodat je het thuis nog eens rustig kan afluisteren.
Een consult duurt ongeveer een uur, soms iets korter maar soms ook langer, dat ligt aan het aantal vragen dat je hebt en of er veel boodschappen voor je zijn.